Boni Poslastičarnica

U vremenu kada sve postaje masovna proizvodnja i bezlična trgovina, Boni torte i kolači zadržavaju duh starih zanatskih poslastičarnica nastale iz ljubavi prema slatkišima i kupcima koji su uvek na prvom mestu.

O našoj poslastičarnici

U vremenu kada sve postaje masovna proizvodnja i bezlična trgovina, Boni torte i kolači zadržavaju duh starih zanatskih poslastičarnica nastale iz ljubavi prema slatkišima i kupcima koji su uvek na prvom mestu.

Porodična proizvodnja koja se prenosi na novu generaciju porodice Đurić iz Ljiga, nastavlja tradiciju proizvodnje slatkiša u duhu starih vrednosti, gde je kvalitet bio uvek na prvom mestu, ali sa prilagođavanjem modernim vremenima koja donose novu tehnologiju u poslastičarstvu.

Boni torte i kolači - Sladak Izvor Sreće

Boni, poreklom iz Ljiga, zajedno sa našim stručnim poslastičarima, i sa poslastičarnicama u Beogradu, gde vas čeka vrlo ljubazno osoblje, veruje u iste vrednosti, i tu je da sa vama bude bar mali deo ostvarenja vaših slatkih snova.

23 Godine Slatke Tradicije

Boni postoji 23 godine. Od samog početka firma se bavila proizvodnjom torti i sitnih kolača po kojima je bila specifična i prepoznatljiva. Kroz vreme smo modernizovali našu proizvodnju i širili je da bi došli do toga da smo danas verovatno jedina proizvodnja u Srbiji koja ima poluindustrijsku – zanatsku mašinu za preradu kakao mase i proizvodnju svoje lične čokolade (različiti tipovi čokolada crna, bela i crna mlečna čokolada. Takođe tu su mogućnosti različitih procenata kaka, kakao putera i mlečne masti), proizvoda od čokolade i na bazi čokolade (različiti tipovi punjenja, namaza, krema).

Boni Poslastičarnice

Kvalitet bez kompromisa

Ovo znači da za sve naše torte i kolače koristimo našu čokoladu koja je visokog kvaliteta i koja ne sadrži hidrogenizovane biljne masti u sebi. Ono čime se ponosimo je posebna linija kolača koju smo razvijali u zadnjih 5 godina i širili njenu prodaju. Pazljivo smo osluškivali komentare naših vernih konzumenata I doradjivali je...

Slatka Baština Belgijskih i Francuskih Majstora

Danas je to linija miksa visoko kvalitetnih sitnih kolača, pralina, i čokolada sa raznim ukusima pripremana na način kako su to nekada radili stari Belgijski i Francuski majstori, sa našim čokoladama, pažljivo biranim domaćim i uvoznim kvalitetnim sirovinama. U ponudi imamo oko 25 vrsta mrsnih kolača i oko 15 vrsta posnih.

Torte Po Vašoj Meri

Naravno, ovde ne smemo zaboraviti torte koje spremamo po vašoj želji, veličina, oblika sa dekoracijama kakve vaša mašta zamisli. Tu se nalaze i torte za dečije rođendane. Kao i svima, deca su naši najomiljeniji klijenti jer dečija mašta zadaje velike zadatke našim dizajnerima. I na kraju, torte za posebne prilike… Torte za posebne prilike su obično torte koje mogu da karakterišu neke posebne povode koji ne moraju biti standardna slavlja: Nova godina, Dan zaljubljenih, ukrasne torte, korporativne torte, za 8. mart…
Dobrodošli u Boni - gde svaki zalogaj slatkiša nosi sa sobom priču i tradiciju pravljena iz srca!